Вимагали 150 тисяч гривень неіснуючого боргу: правоохоронці викрили зловмисників

Правоохоронці в Івано-Франківській області викрили двох чоловіків на вимаганні грошей. Вони намагалися отримати 150 тисяч гривень неіснуючого боргу від місцевого підприємця. Потерпілий – 35-річний...

Правоохоронці в Івано-Франківській області викрили двох чоловіків на вимаганні грошей. Вони намагалися отримати 150 тисяч гривень неіснуючого боргу від місцевого підприємця.

Потерпілий – 35-річний мешканець Прикарпаття. Для переконливості своїх намірів зловмисники залякували і погрожували чоловіку фізичною розправою.

Спільники – 33-х та 39-річні чоловіки – є членами злочинного угруповання з кримінального осередку відомого в країні “вора в законі”, яке “спеціалізувалося” на вчиненні злочинів насильницького характеру у західних регіонах.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Під час спільної спецоперації правоохоронці задокументували факт передачі вимагачам так званого боргу. В рамках заходів у фігурантів провели санкціоновані обшуки.

Спільників затримано та оголошено про підозру. Суд обрав фігурантам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одному з них – із правом внесення застави.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...