Спорт зміцнює націю: як франківському центрі єдиноборств «Бескид» виховують чемпіонів

Розвивати спортивну молодь та достойно представляти Україну на світовій арені – з також метою вже 16 років в Івано-Франківську працює професійний центр єдиноборств «Бескид».Тут...

Розвивати спортивну молодь та достойно представляти Україну на світовій арені – з також метою вже 16 років в Івано-Франківську працює професійний центр єдиноборств «Бескид».
Тут займаються як і професійним спортом, та і аматорським. Спеціалізується центр на кікбоксингу, К-1 та боксі.
«Наш центр співпрацює з провідними всесвітніми організаціями та федераціями спорту. Вихованці «Бескиду» брали участь в змагання різних рівнів – починаючи з місцевих, закінчуючи всесвітніми змаганнями. Центр виховав майстрів спорту, чемпіонів України, Європи та світу», – розповідає тренер та керівник центру Олексій Рошак.
Окрім підготовки спортсменів, центр в часи великої війни бере участь в соціальних проєктах, опікується дітками-переселенцями та допомагає ЗСУ.
Аби всебічно розвивати вихованців центру та надавати їм найкращі умови, «Бескид» співпрацює з компанією blago. За час співпраці спортсмени вибороли десятки нагород на чемпіонатах Європи та світу.
«Компанія blago стала нашим стратегічним партнером. Завдяки їм наша команда відвідала чемпіонат Європи, де показали високі результати: 5 вихованців посіли призові місця – здобули 4 золота та одне срібло. Також хлопці відвідали чемпіонат світу – вибороли 6 золотих медалей та 1 срібну».
У наступному році центр «Бескид» планує виховати більше спортсменів, які гідно представлятимуть Україну на змаганнях, додає Олексій Рошак.
«Ми не плануємо «знижувати планку», а рухатися лише вперед, отримати більше перемог, розвивати нашу молодь фізично та психологічно, адже вони – наше майбутнє».

Категорії
Спорт
Новини
Loading...