Зеленський ініціював зміни у системі оповіщення

Президент України Володимир Зеленський доручив командуванню Сил оборони подумати над змінами у системі оповіщення повітряної тривоги. Про це він написав у Telegram. Зеленський доручив...

Президент України Володимир Зеленський доручив командуванню Сил оборони подумати над змінами у системі оповіщення повітряної тривоги.

Про це він написав у Telegram.

Зеленський доручив Міністерству оборони, Генштабу та Кабміну запропонувати рішення, щоб вильоти носіїв російських ракет “Кинджал” не паралізували країну на годину.

Російські окупанти відпрацьовують нові маневри та дозаправку в повітрі, а командування не може передбачити, чи навчальним чи бойовим буде політ ворога, тому тривогу обов’язково оголошують при кожному зльоті.

Через те, що польоти винищувачів МіГ-31К, які є носіями ракет “Кинджал”, стали тривалішими, тривоги в Україні можуть тривати досить довгий час. Основне завдання Сил оборони України повідомити про небезпеку, але водночас точної градації рівня загроз під час зльотів цих винищувачів-перехоплювачів далекої дії немає.

Категорії
Війна
Новини
Loading...