Динамічний та видовищний мюзикл “Княгиня Ольга” відбудеться в Івано-Франківську

Мюзикл про одну з найвідоміших та найхаризматичніших постатей української історії, що зібрав аншлаги на прем’єрах в Одесі та Києві, тепер вперше в Івано-Франківську! Вистава...

Мюзикл про одну з найвідоміших та найхаризматичніших постатей української історії, що зібрав аншлаги на прем’єрах в Одесі та Києві, тепер вперше в Івано-Франківську! Вистава відбудеться 17 грудня в Івано-Франківському драмтеатрі. Початок події о 18:00.

Княгиня Ольга – мудра, сильна, харизматична постать із золотих сторінок нашої багатовікової історії. Її походження залишається загадкою. Існує кілька версій, проте жодна з них не підтверджена науково на сто відсотків.

Режисером, художником-постановником та актором мюзиклу став Денис Рудий, учасник відомого ток-шоу “Х-Фактор”. Також у головній ролі співачка Юлія Нельсон.

Автором музики до мюзиклу є Денис Аксьонов, вірші написала Ольга Седова. Хореографи – Аліна Троянська та Геннадій Цвітков.

Художній задум надзвичайного масштабу втілений за допомогою сучасних концертних технологій, стилізованих костюмів, що відображають історичну епоху Київської Русі, та великої кількості професійних акторів-вокалістів. У мюзиклі глядачі побачать все: народні гуляння, обряди, розкішні маєтки, містичний світ Наві та справжнє поле бою.

Все це разом з неймовірними декораціями занурить глядача у дивовижну історію кохання, мужності та стійкості безсумнівно великої жінки.

17.12 / 18:00 – Івано-Франківський драмтеатр

Квитки за посиланням: https://soldout.ua/event/1361-knjaginja-olga-if


промо

Категорії
Культура
Новини
Loading...