Сили ППО збили 14 з 19 ракет під час ранкової атаки України

Українські сили протиповітряної оборони знищили в небі 14 із 19 крилатих ракет, якими російські окупанти атакували Україну зранку 8 грудня. Про це повідомив речник...

Українські сили протиповітряної оборони знищили в небі 14 із 19 крилатих ракет, якими російські окупанти атакували Україну зранку 8 грудня.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері телемаратону.

«Попередньо, 19 ракет було запущено, крилатих ракет Х-101 і Х-555. Маємо непоганий результат ППО — це 14 знищених крилатих ракет», — сказав він.

Ігнат зазначив, що 9 російських літаків стратегічної авіації Ту-95 розділилися на декілька груп і здійснили пуски крилатих ракет по Україні.

Ракети збили на Київщині та Дніпропетровщині, слідували вони спочатку курсом на Дніпро. Звідти частина ракет попрямувала на Київ, а частина вдарила по об’єктах інфраструктури у Дніпропетровській області.

Раніше Повітряні Сили повідомили, що протиповітряна оборона України у ніч на 8 грудня знищила п’ять ударних дронів армії рф, що атакували Україну.

Під час атаки крилатими ракетами на столицю та Київську область усі цілі були знищені на підльоті до міста, на Київщині влучань не зафіксовано, але є пошкодження будинків.

Зранку 8 грудня у Павлоградському районі Дніпропетровщини пролунали вибухи: російська армія завдала ракетного удару. Як повідомив у своєму Telegram-каналі начальник облвійськадміністрації Сергій Лисак, внаслідок атаки одна людина загинула, четверо дістали поранення.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...