Компанія blago передала гумдопомогу франківському центру “ЯМаріуполь”

До новорічно-різдвяних свят компанія blago передала значну гуманітарну допомогу центру “ЯМаріуполь”. Ця благодійна ініціатива спрямована підтримати дітей-підлітків та покращити їх добробут. Загалом центр опікується...

До новорічно-різдвяних свят компанія blago передала значну гуманітарну допомогу центру “ЯМаріуполь”.

Ця благодійна ініціатива спрямована підтримати дітей-підлітків та покращити їх добробут.

Загалом центр опікується понад 500 дітьми, однак є діти, які потребують особливої турботи, бо залишились без піклування батьків. 14-річний Олександр-Арсен перебуває під опікою бабусі та має проблеми з зором. Хлопчику передали необхідні ліки та теплий одяг. А 15-річна Марина, яка залишилась без батька, отримала розкладне ліжко, яке давно хотіла.

Батько 15-річної Крістіни героїчно загинув під час оборони «Азовсталі», а мати (також військова) пережила полон. Дівчинці передали ноутбук для навчання. Також ноутбук отримала 12-річна Аріна.

Серед допомоги, яку отримав центр — медичні препарати, сучасна техніка та ноутбуки, розкладні ліжка, а також взуття та теплий одяг, який забезпечить дітям тепло та затишок під час холодних місяців.

“Надання допомоги внутрішньо переміщеним дітям стає особливо важливим у період новорічно-різдвяних свят. Ці дні, що у багатьох асоціюються з теплом, радістю та сімейними святами, можуть бути важким для тих, хто втратив свій дім та рідних через війну. Як відповідальний бізнес, компанія blago впроваджує такі ініціативи, аби створити атмосферу надії, любові та підтримки в цей особливий час року”, – зазначають у компанії.

Варто додати, що місія центру “ЯМаріуполь” — допомогти переселенцям з Маріуполя перебудувати своє життя після важких випробувань війни.

Окрім того, центр опікується особами з інвалідністю, дітьми-сиротами, військовими (у т.ч. загиблі), звільненими з полону та членами їх родин. “ЯМаріуполь” надає емоційну підтримку, консультативні послуги та можливості для реінтеграції у суспільство для дружин та родичів загиблих військових.

Партнерська публікація

Категорії
ТОП
Новини
Loading...