Галина Федишин, яка повернулася з російського полону, отримала пропозицію руки та серця

Морпіх з Франківщини Галина Федишин, яка учора повернулась з російського полону, отримала пропозицію руки та серця від коханого Миколи Гриценяка, який також є морським...

Морпіх з Франківщини Галина Федишин, яка учора повернулась з російського полону, отримала пропозицію руки та серця від коханого Миколи Гриценяка, який також є морським піхотинцем.

Про це повідомляє командир 36-ї окремої бригади морської піхоти, захисник Маріуполя Сергій Волинський.

“Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу любові! Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати Вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це — пекло на землі.

Вони разом пройшли бої за Маріуполь, витримали випробування полоном та довгу розлуку, але їхні серця ні на мить не припиняли битися в унісон.

“Їх почуття та відданість один одному стали символами непереможної віри і надії. Їхня любов — це всеосяжне світло, що перемогло темряву найтяжчих часів!  Ваша історія — натхнення для всієї країни”, — підписав це відео командир 36-ї окремої бригади морської піхоти, захисник Маріуполя Сергій “Волина”.

Категорії
Життя
Новини
Loading...