У Тисмениці відсутнє газопостачання: трапився прорив газової труби

У місті відбулась розгерметизація газової труби діаметром 150 мм підземного газопроводу середнього тиску. У Тисмениці трапилася аварійна ситуація із газопостачанням. На вулиці Вірменська трапився...

У місті відбулась розгерметизація газової труби діаметром 150 мм підземного газопроводу середнього тиску.

У Тисмениці трапилася аварійна ситуація із газопостачанням. На вулиці Вірменська трапився прорив газової труби, через це у місті відсутнє газопостачання.

Як повідомляють у міській раді, фахівці газової служби працюють над ліквідацією наслідків аварії та запевняють, що сьогодні в другій половині дня (орієнтовно о 13:30 – 14:00 год.) газопостачання буде відновлено.

“ВАЖЛИВО, під час подачі газу власники домогосподарств мають бути присутні вдома та перекрити газові прилади (якщо не зробили цього раніше)”, – наголошують у міськраді.

Генеральний директор КНП «Тисменицька міська лікарня» Роман Сендецький повідомив, що температурний режим у лікувальному закладі у межах норми. Водночас планові операції та госпіталізації призупинено. Також у ДСНС повідомили, що рятувальники забезпечили лікарню тепловою дизельною гарматою для обігріву та підтримки температурного режиму у будівлі лікарні. 

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...