Для прикарпатських нацгвардійців закупили 25 передових радіостанцій

25 передових радіостанцій Motorola вартістю близько 900 тис. грн передала обласна рада нацгвардійцям Франківщини. Ці засоби зв’язку є ключовим елементом у комунікацій між бійцями, йдеться на...

25 передових радіостанцій Motorola вартістю близько 900 тис. грн передала обласна рада нацгвардійцям Франківщини.

Ці засоби зв’язку є ключовим елементом у комунікацій між бійцями, йдеться на сторінці 50 полку імені полковника Семена Височана.

Кожну рацію військові бережуть, бо вони забезпечують надійний та ефективний зв’язок під час виконання завдань.

«Сьогодні ми отримали величезну допомогу від обласної ради, а це вкрай необхідні радіостанції Motorola. Це дійсно важливий крок у забезпеченні нашого полку необхідним обладнанням. У реальних бойових умовах така техніка – просто невід’ємна. Ці радіостанції допоможуть нам підтримувати зв’язок між підрозділами, що є критично важливим у нашій діяльності. Завдяки цьому обладнанню ми зможемо координувати наші дії ефективніше та швидше реагувати на будь-які виклики. Отже, це не просто рації, це наш засіб спілкування, який об’єднує нас як команду. Ще раз дякую всім за цю величезну підтримку. Разом ми сильніші!», – поділився думками командир військової частини 1241 полковник Вадим Ліневський.

Категорії
Новини
Новини
Loading...