Україна повернула ще понад 70 тіл загиблих бійців

Сьогодні, у п’ятницю, 26 січня, на підконтрольну уряду України територію повернено тіла (останки) 77 захисників України. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження...

Сьогодні, у п’ятницю, 26 січня, на підконтрольну уряду України територію повернено тіла (останки) 77 захисників України.

Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Зазначається, що робота з підготовки до репатріаційного заходу велася тривалий час. Полеглих Оборонців України було повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими у взаємодії з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України (Секретаріат Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин), ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України у Сумській області, ДПС України, іншими представництвами структур сектору безпеки та оборони України.

Окрему вдячність за сприяння КШППВ висловив Міжнародному Комітету Червоного Хреста.

Наголошується, що ЗС України забезпечать перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних спеціалізованих установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих.

Категорії
Війна
Новини
Loading...