Компанія blago долучилася до соціального проєкту з реабілітації дітей, які потребують особливої уваги

Цього місяця івано-франківська компанія blago розпочала співпрацю з дитячим реабілітаційним центром «Моя Надія». У рамках співпраці планується фінансування реабілітаційних занять для дітей, чиї батьки...

Цього місяця івано-франківська компанія blago розпочала співпрацю з дитячим реабілітаційним центром «Моя Надія». У рамках співпраці планується фінансування реабілітаційних занять для дітей, чиї батьки не мають можливості оплатити послуги спеціалістів.

Перша виплата фінансової допомоги вже відбулася і відвідувачі центру скористалися нею, щоб продовжити свої заняття. У більшості це хлопчики та дівчатка, які приїжджають з інших міст для проходження лікування у спеціалістів таких захворювань як дитячий церебральний параліч, синдром дефіциту уваги з гіперактивністю, аутизм, синдром Дауна, затримка психічного розвитку та порушення слуху. Для таких дітей у центрі розробляють індивідуальну програму вправ та пропонують групові заняття за участю профільних фахівців.

«Діти – найвразливіша категорія. І ми, дорослі, відповідальні за їхнє зростання та розвиток. Співпраця з «Моя Надія» є хорошою ініціативою, щоб великий бізнес та медичні спеціалісти об’єдналися і допомогли дітям, які потребують цієї допомоги. Віримо, що наша співпраця збереже надію на світле щасливе майбутнє з мріями та без обмежень. Дякуємо центру за їхню роботу та неймовірну допомогу дітям. А також за можливість бути причетними до важливої місії», – прокоментувала представник blago Дана Зень.

Соціальна активність blago поширюється і на інші сфери життя франківчан. За минулий рік компанія реалізувала понад 100 заходів для дітей та стала спонсором і партнером багатьох подій у місті. Більшість з них проводилися на підтримку ЗСУ та мали благодійну мету.

Довідка. Центр реабілітації «Моя Надія» відвідують діти з Івано-Франківської області (Косівський, Надвірнянський райони. Тисмениця) та з інших областей України, зокрема з Моршина, Києва, Житомира, Луцька, Золочева, Володимира. Працівниками центру реабілітувалися більше ніж 500 дітей, які після професійної допомоги навчаються в дошкільних і загальноосвітніх закладах освіти та відчувають себе повноцінними членами суспільства.

Категорії
Новини
Новини
Loading...