Марцінків заявив, що цього року будуть максимально активно займатися будівництвом моста на Пасічну

В Івано-Франківську продовжують будувати новий пасічнянський міст. До слова, у 2022 році цей об’єкт був включений у проєкт “Велике будівництво”, однак через початок повномасштабного...

В Івано-Франківську продовжують будувати новий пасічнянський міст. До слова, у 2022 році цей об’єкт був включений у проєкт “Велике будівництво”, однак через початок повномасштабного вторгнення фінансування не відбулося.

Про це під час етеру програми “Новий погляд” розповів Руслан Марцінків, міський голова.

“На сьогодні тривають роботи по розв’язці, тобто будують саму розв’язку. Десь 50% роботи вже зроблено. Інша половина робіт по розв’язці очікуємо, що буде готова цього року. А в цілому по мосту десь на 75% полотно готове.

Якраз відбувся тендер і підрядник обіцяє доробити ще 25%. Окремо також є тендер щодо під’їздної дороги з вул. Хіміків. Тобто ми продовжуємо виконувати ці роботи”, – каже Марцінків.

Міський голова наголосив, що саме цього року планують будівництво активізувати максимально.

“Звісно, якщо не буде форс-мажорних обставин, а вони можуть бути у нашій державі різні, зокрема збільшення військових дій, повторний наступ на Київ, або інші ситуації, коли органам місцевої влади не можна буде спрямовувати кошти на капітальні роботи. Так було, наприклад, у 2022 році”, – додає очільник громади.

Категорії
Місто
Новини
Loading...