В Івано-Франківську відбувся чемпіонат області з Таеквон-До. ФОТО

16-17 лютого у спортзалі Католицького ліцею св. Василія Великого відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з Таеквон-До серед юнаків, юніорів, дорослих та чемпіонат міста через дітей....

16-17 лютого у спортзалі Католицького ліцею св. Василія Великого відбувся чемпіонат Івано-Франківської області з Таеквон-До серед юнаків, юніорів, дорослих та чемпіонат міста через дітей.

Інформує Департамент молодіжної політики та спорту

В змаганнях взяли участь 172 учасника з 6 клубів області, змагання проходили з чотирьох розділів Таеквон-До: -спаринг; -формальні вправи; -спеціальна техніка; -силове розмивання.

Під час урочистого відкриття змагань відзнаками президії Всеукраїнського Союзу Таеквон-До та грошовими преміями міського голови Руслана Марцінківа були відзначенні тренери ГО Івано-франківський обласний осередок «Всеукраїнський Союз Таеквон-До» які проходять службу у лавах Збройних Сил України, а саме, Василь Ворох, Ростислав Грешко, Михайло Фурикевич та Любомир Савчак.

За підсумками змагань загально-командні місця розташувалися наступним чином: Перше місце ІФ ДЮСШ№1 обласної ради Друге  місце СК «Адамас» Третє місце СК «Victory(a) team”.

Також була сформована збірна команда Івано-Франківської області для участі у Чемпіонаті України який відбудеться 1-3 березня в м. Київ.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...