На Прикарпатті затримали осіб, підозрюваних у серії крадіжок

Поліцейські з Снятина затримали групу злочинців, які двічі вчинили крадіжки в одному з торгових закладів. Зламуючи двері, вони викрадали товари. Діяльність зловмисників була розкрита...

Поліцейські з Снятина затримали групу злочинців, які двічі вчинили крадіжки в одному з торгових закладів.

Зламуючи двері, вони викрадали товари. Діяльність зловмисників була розкрита завдяки ініціативі місцевої поліції.

Останнім часом до поліції Снятина надійшло повідомлення про крадіжку у міні-маркеті в селищі Красноставці, Снятинського району. Злочинці вкрали приблизно 30 блоків сигарет та інші товари.

Сполучивши інформацію та використавши результати попередніх слідчих дій, поліцейські з Снятина встановили осіб, які могли бути причетні до цього злочину. Це мешканці Городенківського і Снятинського районів, народжені в 1999 та 2002 роках.

Виявлено, що ці особи вже раніше вчиняли крадіжку у цьому самому магазині минулого року. Вони проникали до приміщення у темну пору доби, зламуючи двері, та викрадали товари.

Після проведення обшуків у місцях проживання затриманих правоохоронці вилучили докази злочину та частину викраденого майна.

Факти крадіжок розслідуються за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). Затриманим може бути оголошено підозру та обрано запобіжний захід.

За такі злочини передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...