Українські перевізники розпочали блокаду польських вантажівок

У вівторок, 20 лютого, українські перевізники розпочали мирну акцію у відповідь на блокаду пунктів пропуску польськими фермерами. Про це повідомляє “Суспільне”. Наразі протести відбуваються...

У вівторок, 20 лютого, українські перевізники розпочали мирну акцію у відповідь на блокаду пунктів пропуску польськими фермерами.

Про це повідомляє “Суспільне”.

Наразі протести відбуваються біля ПП “Рава-Руська-Гребенне”, “Краківець-Корчова” та “Шегині-Медика”.

За словами голови ГО “Міжнародні автомобільні перевізники України” Володимира Михалевича, акція біля ПП “Рава-Руська”, “Краківець” та “Шегині” триватиме з 20 лютого до 15 березня або до розблокування кордонів польськими мітингувальниками.

Як розповів голова ГО “Український транспортний союз” у Львівській області Олег Дубик, польські вантажівки впускатимуть на територію України з тією затримкою, з якою поляки пропускають українські.

Акція протесту на ПП “Краківець-Корчова” стартувала о 12:00. Водії розмістили на вантажівках плакати з написами українською та англійською мовами: “Зніміть блокаду – поверніть українських водіїв додому”, “Стоп блокаді на кордонах”, “Втратить Україна – втрачатиме Польща”, “Блокада України – зрада європейських цінностей” тощо.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...