Удар по будинку в Одесі: під завалами знайшли тіла матері з немовлям. ФОТО

Рятувальники продовжують розбирати завали. За даними регіонального главку ДСНС, під завалами виявлено тіла матері з 3-місячною дитиною, і кількість загиблих зросла до 7 людей....

Рятувальники продовжують розбирати завали.

За даними регіонального главку ДСНС, під завалами виявлено тіла матері з 3-місячною дитиною, і кількість загиблих зросла до 7 людей.

“Біль, яку неможливо описати… Ми продовжуємо працювати”, – йдеться у повідомленні.

До цього у прес-службі Одеської обласної прокуратури повідомили, що з під-завалів будинку рятувальники дістали тіло чоловіка 1969 р. н. Наразі число загиблих внаслідок нічної ворожої атаки зросло до пяти. Серед них дитина. Також стало відомо, що рятувальник під час розбору завалів отримав забій м’яких тканин правої кісті, стан – легкий. Від госпіталізації відмовився.

Ще раніше повідомлялося, що рятувальники знайшли тіло четвертої жертви цинічного удару окупантів по житловому будинку в Одесі. Як повідомляла Державна служба надзвичайних ситуацій, тіло загиблої особи виявили під завалами на рівні першого поверху. Проводяться роботи по деблокації.

“Вього загинули 4 особи, з них 1 дитина, постраждало 8 людей, з яких 1 дитина. Врятовано 5 осіб. Пошукові роботи тривають. Від ДСНС залучено 95 рятувальників та 22 одиниці техніки”, – йдеться у повідомленні.

Розбір завалів / ДСНС
Розбір завалів / ДСНС
Розбір завалів / ДСНС
Розбір завалів / ДСНС

Зазначається також, що на місці також праюють психологи ДСНС та кінологічні розрахунки. Рятувальники показали кілька кадрів з місця ворожого удару.

Розбір завалів / ДСНС
Розбір завалів / ДСНС
Категорії
Трафунки
Новини
Loading...