Марцінків наголосив на важливості ремонту доріг, по яких курсує громадський транспорт.

Як Івано-Франківськ готується до весняного періоду, де латають дороги та що вже зробили? Про це очільник громади Руслан Марцінків розповів в програмі “Про головне в деталях”....

Як Івано-Франківськ готується до весняного періоду, де латають дороги та що вже зробили?

Про це очільник громади Руслан Марцінків розповів в програмі “Про головне в деталях”.

“Ми проводимо поточний ремонт доріг. Наразі роботи тривають на вулицях Січових Стрільців, Дністровській, також працювали на Лепкого, Миколайчука. Багато виникло ямковості. 

Зараз все-таки більшість коштів спрямовуємо на підтримку ЗСУ, але місто має бути проїзне. Тобто місто повинне бути без ямковості.

Зрозуміло, що ми стараємося це забезпечити. Комунальне підприємство “Муніципальна дорожня служба” працює над цим”, – каже Руслан Марцінків.

Посадовець додає, до місяця часу планують позбутись ямковості на усіх вулицях міста.

“Також плануємо здійснити ремонт на вулиці Миколайчука. Ще раніше працювали на вулицях Коновальця, Івасюка. Мова йде про поточний ремонт. Про невеликий, дрібний ремонт, а не капітальний.

У кінці березня або ж на початку квітня, можливо, певні ділянки вдасться суцільними частинами відремонтувати, особливо, де покриття не дозволяє робити ямковий чи поточний ремонт доріг.

Загалом комунальники працюють, роблять все, щоб позбутися ямковості. Пріоритет – це ті дороги, де їздить громадський транспорт”, – зауважив Марцінків.

Категорії
Місто
Новини
Loading...