РФ вдарила по Одесі під час зустрічі Зеленського з прем’єром Греції: “прилетіло” поруч

Учасники зустрічі не встигли навіть спуститися в укриття. Під час зустрічі в Одесі президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса росія завдала удару...

Учасники зустрічі не встигли навіть спуститися в укриття.

Під час зустрічі в Одесі президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса росія завдала удару по місту. 

Про це під час спільного брифінгу повідомив український лідер. Пише УНІАН.

“Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити – по військовим, чи цивільним… Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю. Що є загиблі, є поранені”, — сказав Зеленський.

За словами Кіріакоса Міцотакіса, під час удару вони перебували в Одеському морському порту. Зеленський та його штаб показували порт і розповідали про його значення, а також про те, що треба, щоб розширити можливості морського коридору для цивільних суден.

“Вже наприкінці ми почуло звук сирен й були вибухи, які дуже близько відбулися біля нас. Ми не встигли піти у якесь захищене місце. І тому це дуже вражаючий досвід. Ми розуміємо, що ця війна стосується всіх. Немає людей, які знаходяться поза цією війною. Ця війна не милує нікого”, – сказав грецький прем’єр-міністр.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...