У роботі сайту Ukr.net стався збій

Домен UKR.NET із невідомих причин був відключений реєстратором доменних імен. Про це повідомили у телеграм-каналі компанії. Вночі 7 березня о 01:35, реєстратор доменних імен...

Домен UKR.NET із невідомих причин був відключений реєстратором доменних імен.

Про це повідомили у телеграм-каналі компанії.

Вночі 7 березня о 01:35, реєстратор доменних імен Network Solutions, раптово і без будь-яких попереджень заблокував домен ukr.net. В результаті інтернет-користувачам стали недоступні стрічка новин UKR.NET та електронна пошта UKR.NET.

Як зазначають, вирішити проблему через службу підтримки реєстратора не вдалося.

“Сподіваємось, що ми зможемо отримати більше інформації та з’ясувати причини й обставини блокування з початком робочого дня офісу американської компанії-реєстратора”, — зазначають у дописі.

Компанія також звернулася з проханням по допомогу до надзвичайного і повноважного посла України в США Оксани Маркарової.

“Нам прикро, що мільйони українських користувачів, які щодня читають новини на порталі UKR.NET та користуються поштою UKR.NET, не можуть цього зробити зараз. Ми робимо все можливе, щоб відновитись. В цьому нам допомагають багато небайдужих людей.

Ми впевнені – ці складнощі тимчасові, і незабаром пошта UKR.NET і новинна стрічка на порталі UKR.NET знову запрацюють”, — йдеться у повідомленні.

Категорії
Новини
Новини
Loading...