Франківська міська рада прийняла звернення щодо визволення з полону військовополонених

Сьогодні, 30 квітня, Івано-Франківська міська рада прийняла звернення щодо розшуку зниклих безвісти та визволення з полону захисників України. Суть звернення виглядає так: “Чимало мешканців міста Івано-Франківська,...

Сьогодні, 30 квітня, Івано-Франківська міська рада прийняла звернення щодо розшуку зниклих безвісти та визволення з полону захисників України.

Суть звернення виглядає так:

“Чимало мешканців міста Івано-Франківська, з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, самостійно, поміж перших з громади пішли захищати Батьківщину. Кожний з них був вірним українському народу та присязі, віддано боровся за незалежність та цілісність України. Маріупольський Гарнізон у складі Полку “Азов” був першим, хто стояв на обороні та захисті України. Герої вийшли в полон за наказом Президента України та командування. Їм надавались гарантії про обмін в три-чотири місяці. Полон триває 24 місяці – повна невідомість про місце перебування захисників, їх здоров’я та стан утримання”. 

Так, рідні військовополонених звернулися до влади з проханням вжити усіх заходів для пошуку, встановлення фактичних місць перебування безвісти зниклих та повернення з полону.

Також попросили забезпечити необхідні взаємні контакти з парламентами країн світу, з метою їх впливу на постійне і повне проведення обміну полоненими.

Категорії
Місто
Новини
Loading...