Росія завдала ракетних ударів по Прикарпаттю

У ніч на середу, 8 травня, було чутно вибухи Івано-Франківській області. Загалом були атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях Вибухи пролунали...

У ніч на середу, 8 травня, було чутно вибухи Івано-Франківській області. Загалом були атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях

Вибухи пролунали під час ракетного удару Росії по Україні, повідомляє “Суспільне”.

Офіційної інформації про влучання поки що немає.

Як відомо, в ніч на середу Росія влаштувала по Україні ракетний удар. У всіх областях країни та у Києві була оголошена повітряна тривога.

У ніч на 8 травня були атаковані об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій, повідомляє Міненерго у Telegram.

Наслідки уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією. 

“Ощадливе використання електроенергії — внесок кожного з нас у перемогу. Особливо важливим є відповідальне споживання у ранкові та вечірні години”, — йдеться в повідомленні.

У ці хвилини на по всій країні вдруге оголошена повітряна. За повідомленням Повітряних Сил ЗСУ, зафіксовано зліт МіГ-31К. Українців просять не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Ворог завдав ракетних ударів і по Прикарпаттю, — підтвердила голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

“Ціллю був об’єкт енергетичної інфраструктури. Унаслідок цього виникла пожежа. На місці події працювали відповідні служби, вогонь вдалось оперативно локалізувати”, — йдеться в повідомленні.

На щастя, обійшлося без постраждалих. Стан пошкоджень об’єкту уточнюється, — зазначила голова ОДА.

Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області повідомило, що рятувальники ліквідували пожежу, спричинену обстрілом.

До ліквідації пожежі було залучено 105 рятувальників та 36 одиниць техніки.

Категорії
Війна
Новини
Loading...