У Франківську змінили рух на перехресті вулиць Олександра Довженка та Гетьмана Дорошенка. ФОТО

Від сьогодні, 09.05.2024 року, змінено рух на перехресті вулиць Олександра Довженка та Гетьмана Дорошенка в  Івано-Франківську. Про це повідомив Михайло Смушак. Основні зміни:  Заборонено...

Від сьогодні, 09.05.2024 року, змінено рух на перехресті вулиць Олександра Довженка та Гетьмана Дорошенка в  Івано-Франківську.

Про це повідомив Михайло Смушак.

Основні зміни:

  •  Заборонено лівий поворот з вулиці Гетьмана Дорошенка на вулицю. Довженка.
  • Заборонено поворот ліворуч з вулиці Олександра Довженка на вулицю Гетьмана Дорошенка.

Виїзд з вулиці Гетьмана Дорошенка на магістральну вулицю загального користування з високою інтенсивністю руху Олександра Довженка буде дозволено здійснювати тільки праворуч. Оскільки дане перехрестя є аварійно-небезпечною ділянкою дороги. Тут вже було декілька ДТП. Тому основна мета змін – підвищення безпеки водіїв та пасажирів транспортних засобів та не допущення аварійних ситуацій, які можуть призвести до трагічних наслідків. Заїзд на вулицю Гетьмана Дорошенка з вулиці Довженка може здійснюватися тільки через кільцеву розвʼязку перехрестя вулиць Чорновола-Петлюри-Довженка, яка знаходиться поблизу. Виїзд на вулицю Гетьмана Довженка рекомендуємо здійснювати з вулиці Сухомлинського через регульоване світлофором перехрестя вулиць Гетьмана Довженка-Сухомлинського. Попереджувальні знаки та інші дорожні знаки про зміну схеми руху встановлені. Також цієї ночі було нанесено дорожню розмітку, відповідно до нової схеми організації дорожнього руху. Зі схемою організації дорожнього руху Ви можете ознайомитись нижче.

Категорії
Місто
Новини
Loading...