Усик – Ф’юрі: де і коли дивитися бій українця за звання абсолютного чемпіона світу

Український боксер проведе історичний поєдинок. У суботу, 18 травня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик...

Український боксер проведе історичний поєдинок.

У суботу, 18 травня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) проведе бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Де та о котрій дивитися бій Усик – Ф’юрі

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу для українських уболівальників буде доступний за платною підпискою на медіасервісі MEGOGO. Також можна придбати трансляцію на спортивному стрімінговому сервісі DAZN.

Вечір боксу традиційно розпочнеться з андеркарда, який триватиме кілька годин. Вихід на ринг двох чемпіонів очікується після опівночі.

Місце проведення бою

Саудівська Аравія вже стала звичною територією проведення боксерських вечорів елітного рівня. Можна згадати бій Усика з Джошуа в Джидді, а тепер у тренді столиця Ер-Ріяд, де пройшли битви Нганну з Ф’юрі та Джошуа, а також виступи низки інших зірок. Причина проста – шейхи готові платити за історичні спортивні події величезні гроші.

Вечір боксу пройде на Kingdom Arena. Цей стадіон на футбольних матчах вміщує 26 тисяч глядачів, а на боксерських турнірах цю цифру можна збільшити до 40 тисяч.

Категорії
Спорт
Новини
Loading...