У франківському ЦНАПі 58 військовозобов’язаних оновили свої дані

Впродовж 18 травня у Івано-Франківському центрі надання адміністративних послуг 58 військовозобов’язаних 18 травня оновили свої військово-облікові дані. Така послуга в установі доступна відсьогодні, з...

Впродовж 18 травня у Івано-Франківському центрі надання адміністративних послуг 58 військовозобов’язаних 18 травня оновили свої військово-облікові дані.

Така послуга в установі доступна відсьогодні, з моменту вступу у дію нового закону про мобілізацію, повідомляє Суспільне.

Сьогодні працював тільки головний офіс центру надання адміністративних послуг, що на вулиці Незалежності, 9. Зверталися військовозобов’язані громадяни від 18 до 60 років, щоб оновити свої військово-облікові дані. Прийом громадян вже закінчився, звернулися 58 людей, — розповів директор департаменту адміністративних послуг Івано-Франківської міської ради Богдан Питель.

Для того, щоб оновити свої дані у ЦНАПі, військовозобов’язаний повинен мати зі собою паспорт та ідентифікаційний код. Він має вказати своє фактичне місце проживання, номер телефону та за бажанням адресу електронної пошти, каже Богдан Питель.

Дані вносяться у систему. Після успішної авторизації видається витяг з реєстру військовозобов’язаних. Працівник ЦНАПу підписує його і дає заявнику, — пояснює Богдан Питель.

З 20 травня оновити свої дані військовозобов’язані зможуть в усіх підрозділах ЦНАПу Івано-Франківської громади, розповів Богдан Питель.

Офіси готові до роботи. Усі працівники пройшли навчання, отримали інструкції. З понеділка будуть працювати всі територіальні підрозділи ЦНАПу, які розташовані у всіх мікрорайонах міста і населених пунктах громади. Тож можна буде звертатися відповідно до графіка їхньої роботи, — каже Богдан Питель.

Категорії
Новини
Новини
Loading...