У палаці Потоцьких відбулась Конференція Креативних Індустрій

24 травня, 2024 року відбувся захід в рамках проєктної ініціативи «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських...

24 травня, 2024 року відбувся захід в рамках проєктної ініціативи «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На конференції спікери та учасники обмінялися ідеями, обговорили ключові тенденції та проблеми сучасних креативних галузей, створення платформ для співпраці між представниками бізнесу та культурної сфери, а також який існує пошук інноваційних рішень для стимулювання розвитку креативної економіки.

Становив у себе три Секції:

▪️ Аналогове/цифрове фото/мода

▪️ Відео/аудіо продакшн, подкаст і дубляж /театральне мистецтво

▪️ Дизайн/архітектура

Для участі у заході запросили представників креативних сфер з Івано-Франківської територіальної громади та інших областей країни.

Спікери висвітлили важливі теми: аналогове та цифрове фото+мода, відео та аудіо продакшн, подкаст і дубляж + театральне мистецтво, а також дизайн та

архітектура та питання ревіталізації промислових об’єктів та пам’яток архітектури.

Категорії
Новини
Новини
Loading...