«Маскувальні Феї» потребують більше рук та ресурсів

Волонтерський Центр “Маскувальні Феї” (БО БФ “Добро-Дії, м.Івано-Франківськ) вже понад 2 роки займається виготовленням маскувальних сіток для ЗСУ. Упродовж літа, з 8 червня щосуботи...

Волонтерський Центр “Маскувальні Феї” (БО БФ “Добро-Дії, м.Івано-Франківськ) вже понад 2 роки займається виготовленням маскувальних сіток для ЗСУ.

Упродовж літа, з 8 червня щосуботи та щонеділі проводитимуть майстер-класи з плетіння маскувальних сіток на так званих “літніх локаціях”: в парку Шевченка та на Гетьманських Валах, повідомляють на сторінці БО “БФ “ДОБРО-ДІЇ” – ВЦ “Маскувальні Феї”.

Метою таких акцій є залучення якомога більшої кількості людей до виготовлення маскування, а також збір коштів на матеріали для їх виготовлення, та підтримки актуальних зборів благодійного фонду.

Подібні акції проводились і минулого літа, проте була лиш Паркова локація. Згодом люди, які були в парку, утворили локацію в Гарнізонному храмі на Довженка, 2. Наразі вирішили розширятись географічно.

“Сподіваємось на Вашу підтримку! Отже, з 8.06 (за умов недощової погоди), 14:00-18:00, щосуботи й щонеділі протягом літа: Парк Шевченка (алея біля літньої сцени) Сквер “На Валах” (біля круглої клумби)”, – зазначають у дописі.

Більше інформації про нас: https://www.facebook.com/share/V8V8kgcjB3nzjQQf/

https://www.instagram.com/maskuvalni_fei?igsh=MWNjamR3aTJ5bmt3Zw==

Контактні телефони: 0668188488, Николин Олена

0506894848 Черкас Олена, співзасновниці БО БФ “Добро-Дії”, координаторки ВЦ “Маскувальні феї”.

Категорії
Життя
Новини
Loading...