Будівництво & інновації: івано-франківський забудовник запустив власний мобільний додаток

Компанія blago, яка будує нерухомість, сьогодні оголосила про запуск мобільного застосунку з однойменною назвою blago.  Розробка охоплює усі сервіси, якими можуть користуватися власники квартир. Відтак клієнти компанії можуть замовляти різні послуги через смартфон з максимально коротким часом очікування. «Це наш перший програмний...

Компанія blago, яка будує нерухомість, сьогодні оголосила про запуск мобільного застосунку з однойменною назвою blago. 

Розробка охоплює усі сервіси, якими можуть користуватися власники квартир. Відтак клієнти компанії можуть замовляти різні послуги через смартфон з максимально коротким часом очікування.

«Це наш перший програмний продукт, який відкриває власникам нерухомості доступ до необхідних даних з телефону. У наших житлових комплексах ми створюємо інфраструктуру, яка допомагає жити комфортно, і цей комфорт ми хотіли перенести в цифровий світСаме так прийшла ідея зробити додаток зі зручною навігацією, простим інтерфейсом та привабливим дизайном. Гадаємо, нам вдалося створити онлайн-сервіс, який сподобається нашим клієнтам та буде для них корисним» – прокоментували на сторінці blago.

За словами розробників, мобільний застосунок забезпечить безперебійний канал зв’язку для домовласників та підвищить стандарти міського життя. Завдяки додатку blago користувачі тепер можуть швидко знайти необхідну сервісну інформацію, відстежувати створені заявки, переглядати документи по купівлі-продажу чи розтермінуванню, дізнаватися бонуси та знижки по партнерській програмі та багато іншого. І що найважливіше – у застосунку blago можливо оформити звернення у сервісну службу та відстежувати статус опрацювання заявки. Таке рішення економить час та є зручним, коли потрібно щось дізнатися або замовити послугу в обслуговуючій компанії.

Ще одна важлива функція застосунку – це сповіщення. Про усі новини та повідомлення компанії користувач дізнаватиметься через сповіщення, що з’являтимуться у додатку. Тож користувач зможе миттєво отримувати важливу інформацію. Наприклад, графік аварійного відключення води, попередження про планові ремонтні роботи ліфта тощо.

Відсьогодні застосунок доступний для завантаження користувачам через App Store та Google Play Market.

Категорії
ТОП
Новини
Loading...