На Івано-Франківщині впроваджують заходи щодо підвищення безпеки дорожнього руху. ФОТО

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області активно працює над підвищенням безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення Прикарпаття. Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області...

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області активно працює над підвищенням безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення Прикарпаття.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області продовжує активну роботу з покращення безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення Прикарпаття. Фахівці служби впроваджують низку заходів, спрямованих на забезпечення комфортного та безпечного пересування водіїв та пішоходів.

Цього тижня на дорогах Івано-Франківщини реалізовуються такі ініціативи:

  • Оновлення розмітки пішохідних переходів на дорозі Н-09 Мукачево — Львів;
  • Оновлення осьової розмітки на дорозі Н-18 Івано-Франківськ — Тернопіль;
  • Скошування трави на узбіччях та розподільних смугах механізованим методом для забезпечення видимості дорожніх знаків, бар’єрного огородження і сигнальних стовпчиків;
  • Ліквідація борщівника Сосновського на дорозі Т-09-06 Івано-Франківськ — Бистриця на ділянці перед містом Надвірна.

“Ми дбаємо про технічні засоби підвищення безпеки дорожнього руху на автошляхах державного значення Прикарпаття”, — зазначають у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Окрім цього, представники служби спільно з Патрульною поліцією та підрядною організацією здійснюють моніторинг аварійно небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП. За результатами цих заходів дано припис оновити дорожні знаки на дорозі Р-38 Богородчани — Гута.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області нагадує водіям про головні складові безпеки дорожнього руху, що залежать від них самих:

  • Безпечний інтервал;
  • Безпечна дистанція;
  • Безпечна швидкість.

“За умови дотримання цих правил не виникає аварійної ситуації з вини водія”, — підкреслюють фахівці.

Водночас служба закликає водіїв бути максимально обачними на автодорогах, особливо на ділянках, де проводяться дорожні роботи.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...