Стали відомими графіки відключень світла в Івано-Франківську та області на 5 липня

В Івано-Франківській області енергетики анонсували масштабні відключення електроенергії 5 липня, які торкнуться всіх категорій споживачів. Жителям радять готуватися до 12-годинної відсутності світла протягом доби....

В Івано-Франківській області енергетики анонсували масштабні відключення електроенергії 5 липня, які торкнуться всіх категорій споживачів. Жителям радять готуватися до 12-годинної відсутності світла протягом доби.

На Прикарпатті 5 липня очікуються суттєві перебої з електропостачанням. Компанія “Прикарпаттяобленерго” оголосила про впровадження графіків погодинних відключень, які охоплять усі шість черг споживачів у регіоні.

За інформацією енергетиків, відключення триватимуть з опівночі до опівночі наступної доби. Це означає, що кожна група споживачів залишиться без електроенергії приблизно на 12 годин.

“Графіки погодинних вимкнень будуть застосовуватися з 00:00 до 24:00”, – повідомляє офіційний Telegram-канал “Прикарпаттяобленерго”.

Експерти з енергетичної безпеки наголошують на важливості підготовки до можливих незручностей. Вони рекомендують жителям області:

  1. Завчасно зарядити всі електронні пристрої та павербанки.
  2. Створити запас питної води.
  3. Подбати про альтернативні джерела освітлення: ліхтарики, свічки.
  4. За можливості, придбати автономні джерела живлення.

Подібні заходи вживаються для стабілізації роботи енергосистеми регіону. Жителів області закликають до економного використання електроенергії та розуміння ситуації, що склалася.

Нагадуємо, дізнатися вашу чергу та час вимкнення можна:

1. На сайті https://svitlo.oe.if.ua за номером особового рахунку або адресою проживання.
2. У Вайбер-боті (https://chats.viber.com/oeifuabot): Відсутнє світло – Черга вимкнень.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...