На території Калуського району невідомі особи самовільно влаштували стихійне сміттєзвалище харчових відходів посеред поля

На Калущині, в с. Пійла на території села хтось розвів несанкціоноване сміттєзвалище із харчовими відходами – картопля, цибуля, морква, капуста. Про це повідомив міський...

На Калущині, в с. Пійла на території села хтось розвів несанкціоноване сміттєзвалище із харчовими відходами – картопля, цибуля, морква, капуста.

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

У п’ятницю до нас надійшла скарга від мешканців Пійла про те, що на території села хтось розвів несанкціоноване сміттєзвалище із харчовими відходами – картопля, цибуля, морква, капуста. Вочевидь, що все це викидалося не один день та в результаті призвело до формування гори харчових відходів. Все це неподалік господарських угідь, люди пораються на городах та змушені терпіти страшенний сморід, бо всі ті овочі перегнивають. По-правді кажучи, таке не вкладається в голові, – зазначив мер Калуша.

Попередньо в невідкладному порядку на місце стихійного сміттєзвалища виїжджала комісія в складі представників управлінь надзвичайних ситуацій та земельних відносин Калуської міської ради, Калуського районного відділу ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та поліцейський офіцер громади.

Всі дані передані на розгляд працівників поліції, які вживають відповідних заходів щодо цієї ситуації.

Люди! Ми вкотре наголошуємо, що немає потреби вивозити і викидати сміття в неналежних для цього місцях. ТОВ «Еко-Прикарпаття» обслуговує всю територію Калуської громади.  На жаль, чомусь не всі хочуть це розуміти та користуватися послугою з вивезення сміття. До того ж часто наші мешканці заявляють, що не продукують відходів. Проте потім з’являються стихійні сміттєзвалища. Закликаю всіх і кожного – будьте свідомими! Збереження навколишнього середовища лише у наших з вами руках!, – додав Андрій Найда.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...