“Не мовчи. Полон вбиває!”: в Івано-Франківську відбудеться акція-нагадування про військовополонених

В містах України декілька разів на місяць проводять акції-нагадування про військовополонених маріупольського гарнізону, всіх полонених і зниклих безвісти. Не виняток і Івано-Франківськ! Наступна акція...

В містах України декілька разів на місяць проводять акції-нагадування про військовополонених маріупольського гарнізону, всіх полонених і зниклих безвісти. Не виняток і Івано-Франківськ! Наступна акція відбудеться вже цієї неділі.

Про це пише Лілія Гуртовська — організаторку акції.

Де: Вічевий Майдан

Коли: 14 липня, о 17:30

Минуле нагадування в Івано-Франківську відбулося 30 червня, тоді зібралося багато містян, щоб нагадати всьому світу про українців, які зараз в полоні. 

Тоді на акцію вийшла і Марія, сестра військовополоненого захисника Азовсталі. Дівчина поділилася з нами, що востаннє бачила брата ще у листопаді 2021 році, коли той поїхав на ротацію в Маріуполь, де його і застало повномасштабне вторгнення.

Зокрема, завтра з 12:00 і до вечора на Вічевому Майдані триватиме благодійний ярмарок. Всі зібрані кошти підуть на придбання тепловізора для  53 механізованої бригади.

Кожний бажаючий може долучитись. Приносьте сувеніри чи речі які можна продати за донат безпосередньо на ярмарок або пишіть мені, щоб передати. Збираємо для 53 механізованої бригади на тепловізор”, – повідомила у соцмережах Лілія Гуртовська.

Категорії
Новини
Новини
Loading...