У серпні в Івано-Франківську стартує проєкт «Першокласники Незалежності»

В Івано-Франківську з 1 серпня стартує проєкт “Першокласники Незалежності”, завдяки якому діти зможуть підготуватися до школи. Про це на  на брифінгу розповіла в.о. директора...

В Івано-Франківську з 1 серпня стартує проєкт “Першокласники Незалежності”, завдяки якому діти зможуть підготуватися до школи.

Про це на  на брифінгу розповіла в.о. директора Департаменту освіти та науки Ольга Шендрик.

Майбутні першокласники вивчатимуть українську абетку із застосуванням мнемотехнік та цифрових технологій за авторським курсом “Буквик”.

Символічно, що документи про завершення навчання малюки отримають 24 серпня. Записатись у Літню школу Центру освітніх інновацій та на курс “Першокласники Незалежності” можна за номером телефону: 098 785 19 92

Окрім цього в Центрі освітніх інновацій працює Літня школа науково технічного спрямування з понеділка до пʼятниці з 10:00 до 14:00 год. Заклад розташований за адресою: вул. Незалежності, 36.

Для діток підготували цікаві заняття: заняття з англійської, німецької, польської мови; школа робототехніки; програмування та штучний інтелект; студія дизайну; математичні заняття; хімія та біологія; 3D-моделювання та 3D-друк; школа молодого підприємця.

Уже впродовж червня Літню школу відвідало 528 дітей.

У Центрі освітніх інновацій функціонує перша мобільна лабораторія «SMART-BUS». У ньому є різноманітні прилади для експериментів та досліджень. Педагоги закладу проводять різноманітні виїзні майстер-класи у закладах освіти, а впродовж літа такі заняття відбулися у ПЗОВ “Лімниця”.

Також свою роботу продовжує ПЗОВ “Лімниця”. Зараз можна придбати путівки на наступні зміни: 5 зміна – 06.08-15.08 та 6 зміна – 17.08-30.08. Вартість: 850 грн/доба. Контакти: 097 960 68 87

Категорії
Місто
Новини
Loading...