Бібліотеки Калуської громади отримали сучасне технічне обладнання завдяки благодійному фонду «Чисті серцем».

Нові комп’ютери, принтери та інше обладнання дозволять бібліотекам впроваджувати сучасні технології, що, у свою чергу, підвищить якість обслуговування та доступ до інформації для громади....

Нові комп’ютери, принтери та інше обладнання дозволять бібліотекам впроваджувати сучасні технології, що, у свою чергу, підвищить якість обслуговування та доступ до інформації для громади.

Інформує Iryna Rabarska.

Для роботи працівників 5 бібліотек у селах Пійло, Довге-Калуське, Тужилів, Голинь, Копанки команда БФ «Чисті серцем» забезпечила планшети. Благодійники не оминули підтримкою й Голинський ліцей – подарували ноутбук для облаштування дошкільного підрозділу.

Технічне обладнання, яке отримали бібліотеки, безумовно, допоможе покращити умови для роботи працівників та обслуговування читачів. Особливо важливо, що благодійний фонд «Чисті серцем» продовжує свою діяльність і надає систематичну допомогу.

“Підтримка благодійного фонду «Чисті серцем» у Калуській громаді вже систематична. Величезна подяка команді благодійників, співзасновнику БФ, дипломату, Почесному консулу Угорщини в Івано-Франківській області Василеві Вишиванюку”,- Андрій Найда

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...