Пам’яті Олега Самбурова

Анотаційну дошку полеглому Герою Олегу Самбурову відкрили на фасаді житлового будинку на Івасюка 24. Саме тут проживав із сім’єю до повномасштабного вторгнення захисник.  Вшанувати...

Анотаційну дошку полеглому Герою Олегу Самбурову відкрили на фасаді житлового будинку на Івасюка 24.

Саме тут проживав із сім’єю до повномасштабного вторгнення захисник.  Вшанувати пам’ять Героя прийшли рідні, друзі та сусіди. Дружина Олега – Людмила вже понад рік живе без коханого. Виховує двох синів і згадує життя, коли була щасливою дружиною коханого чоловіка. 

«Він був дуже хороший, веселий, добрий, щирий. Познайомилися, через півроку одружилися, і через деякий час в нас народилося два сина: один, а потім згодом і другий. Проживали разом у цьому будинку 17 років. Він пішов з березня з початку війни, загинув 30 квітня 2023 року», – розповідає дружина загиблого Героя Людмила Самбурова.

Найбільше у світі Олег любив своїх синів і проводив з ними весь вільний час, продовжує дружина загиблого захисника. З перших днів повномасштабного вторгнення ворога, чоловік став на захист своєї Батьківщини. Солдат-інструктор навчального самохідно-артилерійського дивізіону Олег Самбуров ніс службу на Донецькому напрямку. Загинув захисник під час утримання вогневих рубежів у місті Бахмут. 

Вшанувати Героя встановленням анотаційної дошки на будинку, де жив чоловік з сім’єю, вирішила родина. Щоби щодня, проходячи повз портрет Олега Самбурова на Івасюка 24, сусіди пам’ятали, якою ціною дається нам незалежність.  

«Ми рахуємося з думкою батьків, мами, дружини, дітей. Родичі захотіли дошку саме тут, на будинку, де він мешкав. Сьогодні всі Герої будуть гідно пошановані і анотаційними дошками, і алеями слави, і книжками, і турнірами пам’яті. Тому ми докладаємо максимум зусиль, щоби ця пам’ять була збережена», – сказав Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

У Івано-Франківську продовжують програму вшанування полеглих у війні захисників та захисниць нашої громади «Івано-Франківськ – місто Героїв». У громаді проводять різноманітні спортивні, культурні та інші заходи у пам’ять про тих, хто поклав свої життя за Україну. 

Категорії
Місто
Новини
Loading...