Росіяни вдарили по ТЦ у Костянтинівці: 11 загиблих, 37 поранених, люди під завалами

Російські окупанти завдали удару по Костянтинівці у Донецькій області, зокрема, поцілили у супермаркет – там вирує пожежа, 11 людей загинули та 37 дістали поранення....

Російські окупанти завдали удару по Костянтинівці у Донецькій області, зокрема, поцілили у супермаркет – там вирує пожежа, 11 людей загинули та 37 дістали поранення.

Джерело: голова донецької ОВА Вадим Філашкін та президент Володимир Зеленський у Telegram, Нова пошта у Facebook, Національна поліція України

О 13:16 президент Володимир Зеленський повідомив, що загинули 4 людини і 24 дістали поранення. Під завалами перебувають люди.

На 13:48 кількість загиблих у Костянтинівці зросла до 9. 

Станом на 14:56 у МВС повідомили про 11 загиблих та 37 поранених.Також пошкоджені житлові будинки, магазини, більше десятка автомобілів.

Голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що вже встановлено, чим вдарив загарбник. “Ворог завдав по місту авіаудару ракетою Х-38 і влучив у супермаркет”, – написав він у Telegram.

За попередніми підрахунками, також пошкоджено чотири приватні будинки, дев’ять крамниць, автомийка, відділення “Нової пошти”, торгівельні павільйони і 12 автівок.

Категорії
Війна
Новини
Loading...