Івано-Франківська ОДА просить 200 мільйонів з держбюджету на котельні для Бурштинської громади

Івано-Франківська ОДА просить 200 млн грн з держбюджету на придбання двох котелень потужністю по 10 МВат для Бурштинської громади. Про це на засіданні Конгресу...

Івано-Франківська ОДА просить 200 млн грн з держбюджету на придбання двох котелень потужністю по 10 МВат для Бурштинської громади.

Про це на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, який проходив в Івано-Франківську, в режимі онлайн повідомила радниця Прем’єр-міністра Валентина Москаленко, передає Укрінформ.

«15 серпня було отримано запит з розрахунками від Івано-Франківської ОДА. Цей запит складається із закупівлі обладнання, зокрема двох газових котелень по 10 МВат, і супутніх робіт загальною вартістю близько 200 млн грн. Ми опрацювали цей запит», – зазначила Москаленко.

За її інформацією, на засіданні уряду ухвалено рішення про підготовку відповідного розпорядження. Кошти планують скерувати з Резервного фонду держбюджету наступного тижня.

Радник зауважила що в Бурштинській громаді вже потрібно готувати людей, які будуть працювати на цих котельнях, і організувати необхідні роботи, аби вчасно розпочати опалювальний сезон.

За інформацією Івано-Франківської ОДА, прикарпатські громади направили близько 2 млн грн для Бурштинської громади. Нині готують розпорядження щодо виділення ще 10 млн грн з обласного бюджету на необхідні роботи, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон у Бурштинській громаді.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...