Ліквідація аварійної ямковості на дорогах державного значення Івано-Франківщини — в пріоритеті. ФОТО

Триває повсякденна робота шляховиків з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на Івано-Франківщині. Під час воєнного стану проводити масштабні ремонти не можна, тому забезпечуємо проїзд...

Триває повсякденна робота шляховиків з підвищення рівня безпеки дорожнього руху на Івано-Франківщині.

Під час воєнного стану проводити масштабні ремонти не можна, тому забезпечуємо проїзд важливими дорожніми артеріями області за рахунок експлуатаційного утримання.

Щоб відновити більшу площу дорожнього покриття за обмеженого фінансування, одночасно застосовуємо кілька видів ліквідації аварійної ямковості: локальними картами, гарячим асфальтобетоном і пневмо-струменевим методом.

Станом на 19 серпня на дорогах державного значення регіону ліквідовано аварійної ямковості на 82 015 квадратних метрах.
Минулого тижня такі роботи здійснювалися на дорогах:
    • Р-20 Тязів — Косів — Старі Кути: завершено ліквідацію аварійної ямковості локальними картами на ділянці від Рожнева до Джурова, а пневмо-струменевим методом — на ділянці від Тлумача до Озерян та в селі Ясенів-Пільний;
    • М-30 Стрий — Ізварине: під’їзд до Рогатина;
    • Т-14-17 Куровичі — Рогатин: бригада продовжила ліквідацію вибоїн гарячим асфальтобетоном.     


Цього тижня працюватимемо на дорозі Р-20 Тязів — Косів — Старі Кути на ділянці Драгасимів — Тучапи, а також у Попельниках, а також на дорозі Т-14-17 Куровичі — Рогатин.


Ще у межах експлуатаційного утримання ремонтуємо міст у селі Підгайчики, що на на дорозі Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський. Тут влаштовано 60 габіонних ящиків для забезпечення берегоукріплення. На проїзній частині влаштовуємо гідроізоляцію.


Бригади оновлюють осьову розмітку на таких ділянках:

  • на дорозі Н-10 Стрий — Мамалига в Калуському районі та на під’їзді до Тисмениці;
  • на дорозі Р-20 Тязів — Косів — Старі Кути у Косівському районі;
  • на дорозі Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський від Татарова до Коломиї;
  • на дорозі Р-62 Криворівня — Чернівці в селах Верхній Ясенів і Рівня.

Здійснюються роботи із забезпечення видимості дорожніх знаків і бар’єрного огородження, косіння трави та вирубування порослі на узбіччях, інші заходи для покращення безпеки дорожнього руху.

Наголошуємо водіям бути максимально уважними та обережними в місцях проведення робіт, адже вони тривають без обмеження для транспортного потоку. Тож просимо дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків і завчасно знижувати швидкість.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...