В Івано-Франківську автомобіль збив дитину

В Івано-Франківську у ДТП постраждала дівчинка-пішохід: подія за участі малолітньої дитини сталася 2 вересня близько 14 години в обласному центрі. Дитину госпіталізовано. На місці...

В Івано-Франківську у ДТП постраждала дівчинка-пішохід: подія за участі малолітньої дитини сталася 2 вересня близько 14 години в обласному центрі. Дитину госпіталізовано.

На місці аварії правоохоронці встановили, що керманичка автомобіля “Chevrolet”, 1987 року народження, мешканка Крихівців, рухаючись у напрямку вулиці Федьковича, здійснила наїзд на дівчинку. Дитина разом з матір’ю перетинала проїзну ділянку дороги в межах регульованого пішохідного переходу, на заборонений червоний сигнал світлофора.  

10-річну потерпілу, мешканку Галицької громади, госпіталізовано до медичного закладу. Керманичка твереза. За фактом автопригоди слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.  

Поліцейські нагадують водіям – будьте уважними та обережними, наближаючись до пішохідних переходів, не перевищуйте швидкості та правильно оцінюйте ситуацію на дорозі.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...