В Івано-Франківську відновили рух вулицею Гординського

В Івано-Франківську з п’ятого вересня відновили рух транспорту вулицею Гординського. Відтепер вулиця Шевченка є доступною на усій її протяжності — від вулиці Січових Стрільців до парку імені Тараса...

В Івано-Франківську з п’ятого вересня відновили рух транспорту вулицею Гординського.

Відтепер вулиця Шевченка є доступною на усій її протяжності — від вулиці Січових Стрільців до парку імені Тараса Шевченка. 

Вулиця Гординського була перекритою, адже там встановлювали піднятий перехід, розповів заступник міського голови Михайло Смушак.

“Площину піднятого перехрестя вимостили бруківкою з природного каменю, а саме — граніту. Це надає покриттю максимальної довговічності й підвищує термін експлуатації покриття в десятки разів у порівнянні зі звичайною бетонною бруківкою. Для людей з частковою або повною втратою зору поставили тактильні орієнтири, а в місцях активного руху пішоходів виклали покриття з каменів з рівно пиляною поверхнею”, — зазначив посадовець.

Окрім того, в місцях активного руху пішоходів покриття виклали із каменів з рівно пиляною поверхнею, що забезпечує кращу доступність та зручність у користуванні ним. Також камені на переходах виклали у формі зебри для економії у щорічному нанесенні дорожньої розмітки та влаштовано додаткові решітки водовідведення.

Категорії
Місто
Новини
Loading...