Поліцейські Прикарпаття проводять у закладах освіти заходи щодо профілактики правопорушень серед дітей. ФОТО

З початком навчального року вже звичні уроки з правил безпеки на дорозі, у побуті, профілактики правопорушень проводжують проводити працівники ювенальної превенції в освітніх закладах...

З початком навчального року вже звичні уроки з правил безпеки на дорозі, у побуті, профілактики правопорушень проводжують проводити працівники ювенальної превенції в освітніх закладах області.

Перш за все, поліцейські звертають увагу учнів на реагування на спеціальні сигнали тривоги та першочергові дії під час руху до укриттів, правилах дій під час можливих небезпечних ситуацій, якщо поряд немає дорослих також нагадали як зв’язатись з екстреними службами тощо.

Не залишена поза увагою і тема шкільного булінгу. Поліцейські надали практичні поради, як протидіяти цьому явищу. Правоохоронці говорили з підлітками й про дитячу злочинність. Дізналися школярі й про згубний вплив на дитячий організм алкоголю, тютюну, наркотичних засобів і адміністративну відповідальність за паління й розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Крім цього, завжди актуальною залишається тема безпеки підлітків на дорозі. Поліцейські нагадали молодшим слухачам найголовніші правила переходу вулиць, пересування на велосипедах чи самокатах.

Ювенальні поліцейські продовжують профілактичні заходи, спрямовані на створення безпечного дитячого середовища під час навчального року.

Категорії
Новини
Новини
Loading...