В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки № 22, який образив матір полеглого воїна

В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки № 22, який образив матір загиблого військовослужбовця. Жінка поверталася з клініки й, сідаючи в автобус, запитала у керманича, чи...

В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки № 22, який образив матір загиблого військовослужбовця. Жінка поверталася з клініки й, сідаючи в автобус, запитала у керманича, чи можна проїхати по посвідченню. У відповідь водій маршрутки почав себе некоректно поводити.

Про це у коментарі Суспільному розповіла матір полеглого військовослужбовця Ігоря Олійника — Любов Олійник.

Зі слів жінки, у маршрутку № 22 вона сіла, коли поверталася з медзакладу, щоб переночувати у сина, оскільки сама проживає у Галичі.

“Зайшла в автобус і запитала, чи можна проїхати по посвідченню. Водій на мене так подивився, а я продовжила: я — мати полеглого воїна. На що він відповів: “Мене вже нудить від тих посвідчень”. Я питаю: вас нудить від тих посвідчень? А від війни вас не нудить? Подякуйте Богу, що мій син загинув, а ви щасливо їздили в автобусі”, — розповідає Любов Олійник.

Через реакцію водія громадського транспорту жінка розплакалася.

“А він мені: “Ще й плаче тут, ще й розплакалася тут!” — цитує водія Любов Олійник.

Після інциденту матір загиблого воїна вирішила оприлюднити поведінку водія в соцмережі й виклала допис з фотографіями у Facebook.

Коли жінка приїхала до сина, то розповіла йому про те, що сталося. З її слів, син пішов до міської ради й розповів про інцидент. Там запропонували викликати перевізника і водія, щоб вони попросили вибачення перед жінкою. Однак Любов Олійник відмовилася.

“Ми цього не захотіли, нехай краще проведуть бесіду з водієм, щоб той з повагою ставився до людей”, — говорить Любов Олійник.

У підприємстві, яке обслуговує маршрут № 22, вже відреагували на інцидент. У коментарі Суспільному його директор Дмитро Гринишин повідомив, що керманича автобуса звільнили.

“Він сьогодні мав їхати, але я його звільнив. Також передзвонив до сина жінки, який повідомив про цей прикрий випадок. Він сказав, що не треба звільняти, краще провести роботу, щоб подібного більше не повторювалося. Але водія звільнено”, — коментує ситуацію Дмитро Гринишин.

За його словами, на маршруті — це перший такий випадок. Раніше на водіїв ніхто не скаржився.

Голова Спілки перевізників Олег Стахів у коментарі Суспільному так прокоментував інцидент, що виник на маршруті № 22: “Ситуація вкрай неприємна, навіть неприпустима. Такого не повинно бути взагалі”.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...