«Власна справа»: Івано-Франківщина знову серед лідерів за кількістю грантоотримувачів

За підсумками сімнадцятої хвилі визначені ще 347 переможців програми «Власна справа» – про це повідомило Міністерство економіки України. Вони одержать гранти для започаткування або розвитку...

За підсумками сімнадцятої хвилі визначені ще 347 переможців програми «Власна справа» – про це повідомило Міністерство економіки України.

Вони одержать гранти для започаткування або розвитку бізнесу на 87 млн грн. Від початку дії програми її переможцями стали 20 тисяч українців, в їхній бізнес держава інвестує 4,8 млрд грн.

Серед одержувачів мікрогрантів цієї хвилі 54 % жінок, 30 % чоловіків та 16 % юридичних осіб. Понад 75 % з них мають вищу освіту. Найбільше грантоотримувачів із Львівської (34), Івано-Франківської (32), Київської (28), Харківської (25), Сумської (22) областей, а також міста Києва (30). Більшість планує витратити кошти мікрогранту на придбання необхідного для ведення бізнесу обладнання.

Найпопулярнішими сферами, у яких працюватимуть переможці, є оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів, переробна промисловість, тимчасове розміщування й організація харчування.

Інформацію щодо отримання гранту за програмою «Власна справа» можна знайти на сайті: https://vlasnaspravagrant.com.ua.

Категорії
Новини
Новини
Loading...