У Франківську тривають заходи з мобілізації військовозобов’язаних

Користувачі соцмереж повідомляють, що ввечері 11 жовтня в низку громадських закладів Івано-Франківська та області навідалися групи ТЦК і СП та правоохоронних органів. В Україні...

Користувачі соцмереж повідомляють, що ввечері 11 жовтня в низку громадських закладів Івано-Франківська та області навідалися групи ТЦК і СП та правоохоронних органів.

В Україні тривають заходи з мобілізації військовозобов’язаних, нагадують у пресслужбі Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки.

Задля збереження прозорості процесу оповіщення, військовослужбовці ТЦК та СП проводять заходи спільно з працівниками правоохоронних органів. Таке рішення було прийняте, щоби попередити та унеможливити будь-які спекуляції чи провокації під час процесу оповіщення. “Просимо прикарпатців та гостей області дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. Нагадуємо, що за перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна та кримінальна відповідальності”, – зазначають у дописі.

Категорії
Місто
Новини
Loading...