Бронювання в Україні частково відновили

В нашій країні до середини листопада проводитимуть аудит підприємств, які визнали критично важливими упродовж останніх кількох місяців. Бронювання від мобілізації в Україні вирішили частково...

В нашій країні до середини листопада проводитимуть аудит підприємств, які визнали критично важливими упродовж останніх кількох місяців.

Бронювання від мобілізації в Україні вирішили частково відновити.

Кабмін у п’ятницю, 25 жовтня, вирішив, що деякі співробітники об’єктів критичної інфраструктури зможуть продовжити бронь. “Працівники, які отримали статус заброньованих до 31 травня 2024 року, зможуть безперешкодно подовжити термін бронювання на аналогічний термін…”, – йдеться на сайті Кабміну.

В уряді зазначили, що завдяки такому рішенню буде забезпечена стабільна робота стратегічно важливих галузей економіки, зокрема тих, які працюють на оборону.

В Кабміні додали, що до 15 листопада проводитиметься аудит підприємств, які визнали критично важливими упродовж останніх чотирьох місяців:

“Причина аудиту – аномальне зростання кількості критично важливих підприємств та кількості заброньованих працівників. Це зроблено в інтересах посилення обороноздатності держави та для недопущення зловживань”.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...