Автобусні тури: за і проти

Організувати відпочинок правильно, у відповідності з бюджетом, враховуючи асортимент пропозицій непросто.  Туризм – один з найбільш популярних видів відпочинку. Однак організувати цей відпочинок правильно,...

Організувати відпочинок правильно, у відповідності з бюджетом, враховуючи асортимент пропозицій непросто.

 Туризм – один з найбільш популярних видів відпочинку. Однак організувати цей відпочинок правильно, у відповідності з бюджетом, враховуючи асортимент пропозицій непросто. Один з важливих питань, яке відображається, як на витрачених коштах, так і на комфорті відпочинку, полягає у виборі основного транспорту на час подорожі. Сьогодні ми докладніше поговоримо про автобусних турах.

В даний момент автобусні тури вважаються одним з найбільш бюджетних способів з’їздити в ті країни, в які ви давно мріяли. Здебільшого мова йде про країни близького зарубіжжя та Європи. Найбільшим попитом користуються тури в Грецію, Чехію, Німеччину, країни Балтики.

Почнемо з недоліків. Автобусні тури, незважаючи на всю свою популярність, здобули критику у тих туристів, які економлять свій час. Їх можна зрозуміти – добовий автобусний переїзд можна замінити парою годин польоту. Але чи варто це робити? Давайте поговоримо про переваги.

Очевидний плюс автобусної путівки – це її ціна. Якщо вартість квитків в більшості своїй бере на себе половину, а то і більше від усієї вартості туру, то у випадку з автобусів дорожні витрати значно скорочуються. Зекономлені чималі кошти ви зможете витратити на відпочинок, розваги, екскурсії, покупки.

Ще один плюс автобуса – це можливість детально розглянути країну чи країни, за якими ви подорожуєте. Так, пейзажі з висоти пташиного польоту – це красиво, але досить одноманітно. Їду на автобусі, у вас з’явиться реальна можливість познайомитися з містами, культурою, побутом, провінцією інших держав. Часом за час проходження автобус проїжджає відразу кілька держав і десятки міст.

Враховуючи велику кількість зупинок, ви також зможете відвідати придорожні магазинчики. І не забувайте, що за час шляху ви зможете познайомитися з іншими туристами.

Більшість турів, особливо від хороших і перевірених часом операторів, проходять в комфортабельних автобусах, розрахованих на тривалі поїздки. У таких салонах автобусів часто можна знайти не тільки телевізори, але і гіда, кофемашини, багато іншого, що скрасить ваше подорож. Періодичні зупинки не дадуть вам занудьгувати.

Сьогодні ви можете скористатися пропозиціями багатьох туристичних операторів, що пропонують автобусні тури, як, приміром, Музенідіс. Подивитися пропозиції компанії, розкладу турів, деталі виїзду та проживання ви можете на офіційному сайті компанії.

Джерело

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...