7 кроків до самостійної подорожі

Крок 1. Визнач маршрут мрії Перший крок у плануванні самостійної подорожі це просто визначитись з тим куди ти хочеш поїхати, як ти хочеш подорожувати і...

Крок 1. Визнач маршрут мрії

large (2)

Перший крок у плануванні самостійної подорожі це просто визначитись з тим куди ти хочеш поїхати, як ти хочеш подорожувати і з ким. А також іще раз подумай – чи хочеш ти готовий тур, чи сплануєш все сам, чизвернешся за допомогою у плануванні твоєї пригоди.

Для того, щоб зекономити твій час ми радимо декілька сайтів, на яких зібрана найбільш виключна інформація про різні напрямки для подорожей:

Форум Вінського

Lonely Planet

 

Крок 2. Купи авіа квитки

large (3)Саме витрати на транспорт забирають більшу частину бюджету подорожі. Але ми, як справжні тревел-хантери, радимо тобі використовувати декілька простих правил аби твої подорожі були дійсно бюджетними:

    • плануй заздалегідь (мін. за рік, якщо збираєшся на якийсь грандіозний фестиваль; мін. за півроку, якщо збираєшся у гарячий сезон…і взагалі для планування будь-якої поїздки оптимальний час – 2 місяці до початку)
    • слідкуй за акціями авіакомпаній
    • користуйся лоукостами (ось перелік найпопулярніших у Європі)

      Крок 3. Знайди житло

      Місце проживання – також дуже важливий елемент, адже саме житло створює атмосферу.
      large (4)

       

Якщо ви хочете пожити не як турист, а як справжній мандрівник, то скористаєстесь сервісом AirBnb(купуючи за нашим посиланням, ти отримуєш бонус у розмірі 25$) для того, що знайти житло від місцевого жителя: 

Крок 4. Відкрий візу

largeСаме цей малюсінкий документ часто стає причиною страху його неотримання, саме через цей страх часто зубуваються всі маршрути мрії у купується наступний готовий тур у турагенції. Але з нашого досвіду більшість страшних історій про візу – міф. Так, бувають люди, яким просто не щастить, але ви можете самі обирати серед числа кого вам бути.

Насправді для отримання візи порібно всього 7 документів. Які дуже просто зібрати, так, на це потрібно витратити трохи часу. Але воно того варте, повірте 
</p data-lazy-src=

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...