Чого не треба робити перед сексом: корисні поради (ФОТО)

Не все так просто у нашому житті. Навіть сексом займатися треба вчасно і доречно. А ще – важливо знати основні заборони, до яких варто...

Не все так просто у нашому житті. Навіть сексом займатися треба вчасно і доречно. А ще – важливо знати основні заборони, до яких варто прислухатися перш ніж зайнятися сексом. 

 

Заборона №1 – Не приймайте антигістамінні засоби

ZXCSF
Зазвичай їх використовують при нежиті аби висушити слизові оболонки носа та верхніх дихальних шляхів, аби уникнути слизовиділення. Мало хто знає, що попри цю дію, антигістаміни висушують і інші слизові оболонки організму – піхву. Про це попереджають хірурги-гінекологи із США. Рівень збудженості на це ніяк не вплине і ви можете зіпсувати романтичний вечір своєю «сухістю». 
 

Заборона №2 – Не їжте гострих страв

1

Доктор Кетрін Болінг з Медичного центру Мерсі зауважила:

Їжа може позначатися на вагінальному запаху і смаку.

Гострі продукти мають властивість викликати здуття та метеоризм. До того ж, найменша кількість залишених гострих інгредієнтів на руках чи в ротовій порожнині можуть спричинити дуже неприємні відчуття у партнера під час ласк статевих органів.

Заборона №3 – Не пийте багато алкоголю

3
Незначна кількість вжитого алкоголю може розслабити та позбавити сором’язливості. Але це лише невелика його кількість, та і у окремих випадках. Але надмірне споживання грозить партнерам відсутністю оргазму, слабкою ерекцією та уповільненою реакцією.

Як виявили вчені Університету Міссурі, п’яні чоловіки мають великі проблеми з еяколяцією, а сп’янілі жінки не можуть досягти необхідного збудження.

Заборона №4 – Не користуйтеся електронною зубною щіткою 

4
Попри дивність такої заборони, вона має право на існування. Використовувати електричні зубні щітки чи ополіскувачі для рота на спитру – підвищує ризик венеричного захворювання. Дерматолог з Беверлі-Хіллс Ціппора Шейнхау наголошує:

Під час крутіння щетинки можуть залишати мікроскопічні подряпини на яснах, а їдкі спиртові ополіскувачі для рота висушують і дратують слизову оболонку рота – і те,  і інше роблять порожнину рота легким місцем проникнення для інфекцій, які передаються статевим шляхом.

Заборона №5 – Не голіться перед сексом

5
Звичайно жінки бажають показати коханому всю себе в ідеальному вигляді, аби шкіра була гладенька та приємна на дотик. Так само і чоловіки, все аби не колотися та не дратувати кохану. Все це гарно і добре, але існує значний ризик. Ватро голитися за цілу добу до заняття сексом, аби шкіра мала можливість загоїтися після подразнень бритвою. Дерматолог Шейнхаус попереджає:

Гоління відлущує верхній шар шкіри, залишаючи її більш чутливою і вразливою. Волосяні фолікули дратуються, викликаючи почервоніння, а дрібні порізи і подряпини відкривають дорогу для можливих інфекцій, таких як герпес і вірус папіломи людини! Використовуйте багатошарову бритву для чистого гоління, а після – наносіть 1% крем з гідрокортизоном для зменшення запалення. Обробіть шкіру кремом на наступний ранок, якщо помітите сліди подразнення.

Ось таких обмежень мають дотримуватися всі, хто бажає мати здоровий та захищений секс. Нічого складного, тому варто запам’ятати!

Джерело

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...