22-річний франківець вкрав 4700 гривень у працівника автосервісу

Працівники Івано-Франківського відділу поліції встановили злодія, який викрав гаманець з грошима працівника одного із автосалонів у Івано-Франківську. До правоохоронців за допомогою звернувся 33-річний франківчанин....

Працівники Івано-Франківського відділу поліції встановили злодія, який викрав гаманець з грошима працівника одного із автосалонів у Івано-Франківську.

До правоохоронців за допомогою звернувся 33-річний франківчанин. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала із кишені його куртки гаманець з коштами в сумі 4 700 грн.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів особу зловмисника встановлено. Ним виявився 22-річний житель обласного центру. Зайшовши до сервісного автоцентру, відвідувач скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, і зайшов до роздягалки, де вчинив крадіжку гаманця.

Зловмисника вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за подібні злочини, проте стати законослухняним громадянином чоловік, вочевидь, не має наміру.

За цим фактом правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...