У Лондоні є готель, у якому можна відчути себе в’язнем

Прийшов час розповісти ще про один дивовижному місці, потрапивши в яке постоялець тут же відчуває себе … ув’язненим! Унікальний готель Алькатрас (Alcatraz Готель) в...

Прийшов час розповісти ще про один дивовижному місці, потрапивши в яке постоялець тут же відчуває себе … ув’язненим! Унікальний готель Алькатрас (Alcatraz Готель) в Лондоні — копія однойменної військової в’язниці в Сан-Франциско, яка по праву вважається однією з найбільш грізних!

hotel_Alkatras

Лондонський готель працював поки лише на тиждень в рамках піар-компанії нового багатосерійного фільму, події якого розгортаються у вищезгаданій військовій в’язниці. Потрібно бути дуже відважною людиною, щоб погостювати у цьому екстремальному місці: номери тут перетворені в тюремні камери, замість обслуговуючого персоналу по коридорах ходять спеціально навчені «наглядачі», а розпорядок дня повністю збігається з режимом ув’язнених.hotel_Alkatras3

У готелі повністю відтворена обстановка 1950-х років, коли американська в’язниця Алькатрас перебувала в зеніті слави. Єдине, що однозначно порадує постояльців, — це їжа. Вважалося, що гарне харчування здатне запобігти насильству серед ув’язнених, ця традиція збереглася і досі. У всьому іншому — це колонія суворого режиму!

hotel_Alkatras2

hotel_Alkatras1

У номері з зручностей — ліжко з матрацом, туалет, раковина і дві полиці. Металеві чашки спеціально привезені з музею в Сан-Франциско, щоб зберегти автентичність готелю. Рівно о 18:30 новоспечені «арештанти» заселяються в свої «камери», отримують уніформу ув’язнених, і їхнє життя вже розписана по хвилинах. Годівля по годинах, обов’язкова ранкова зарядка і суспільно корисні роботи (кравецьке ремесло) — обов’язкова програма кого, хто наважиться пожити «за гратами»Незабутні спогади про дні, проведені в цьому незвичайному місці, гарантовані кожному відвідувачу, однак можна з упевненістю сказати, що це єдиний готель в світі, де на прощання не хотілося б почути: «Приїжджайте! Будемо раді бачити Вас знову! »

Джерело

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...