Домашні рецепти краси проти ранніх зморшок

Через нестачу вологи на шкірі починають з’являтися дрібні зморшки. Зневоднення призводить до руйнування колагенового каркасу – послаблюється захисний шар, з’являються лущення та роздратування. Аби...

Через нестачу вологи на шкірі починають з’являтися дрібні зморшки.

Зневоднення призводить до руйнування колагенового каркасу – послаблюється захисний шар, з’являються лущення та роздратування.

Аби подовжити молодість шкіри активно користуйтеся зволожуючою косметикою. Можна також робити домашні маски, які збільшують кількість води в шкірі.

Яблучно-молочна маска. Середнє яблуко очистіть та наріжте кубиками. Варіть в невеликій кількості молока до утворення густої кашиці. Охолодіть масу до кімнатної температури. Нанесіть на чисту шкіру на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою та протріть обличчя тонізуючим лосьйоном.

Лимонно-трав’яна маска. Змішайте по чайній ложці звіробою, ромашки, шишок хмелю, деревію, листя ожини та суниці. Столову ложку суміші залийте склянкою окропу. Дайте настоятися та процідіть. У теплий настій додайте два яєчних жовтки, чайну ложку меду та сік лимону. Все ретельно перемішайте. Нанесіть на обличчя на 30 хвилин. Змийте теплою водою.

Джерело

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...